Draaikiepraam en ramen

Wilt u uw bestaande kozijn of raam verbeteren en isoleren dan hoeft niet altijd het hele kozijn vervangen te worden. 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Voordelen van een nieuwe draaikiepraam

Door het oude kozijn te hergebruiken en het draaideel te vervangen voor een draaikiepraam met HR ++ glas voldoet u bestaande kozijn weer aan huidige norm. Dit houdt in dat we een klein kozijn maken en in het bestaande kozijn monteren.

Hierin komt het nieuwe draaikiepraam met natuurlijk een goede tochtwering en HR ++ glas met SKG-keurmerk 2 sterren veiligheidsbeslag. De voordelen hiervan zijn dat er geen sloop en breek werkzaamheden zijn aan uw woning. 

Ramen in het bestaand kozijn

Is het bestaande kozijn nog goed en zou u deze willen behouden. Dan kan u er ook voor kiezen om alleen de ramen te vervangen in het oude kozijn. Door het vervangen van de oude ramen, voldoet u bestaande kozijn weer aan huidige norm.

Het oude kozijn wordt hergebruikt door het draaideel/ of het vaste raam te vervangen voor een nieuw draairaam of een vast raam met HR++ glas. We maken draairamen of vaste ramen met een goede tochtwering en HR ++ glas met SKG-keurmerk 2 sterren veiligheidsbeslag. De voordelen hiervan zijn dat er geen sloop en breek werkzaamheden zijn aan uw woning.

Plaatsing draaikiepraam in bestaand kozijn

Al onze stelkozijnen met draaikiepramen zijn maatwerk en kunnen door ons eigen team geplaatst worden.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u dan niet om ons te bellen of te mailen voor een offerte. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in de werkplaats voor uw vragen.

DraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramenDraaikiepramen

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.