Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze houtbewerking, onze producten of onze dienstverlening? Wellicht vindt u dan direct het antwoord in onderstaande veelgestelde vragenlijst. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Geen probleem neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Over het bedrijf

Vraag sluiten
Wat is jullie werkgebied?

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.

Vraag sluiten
Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn elke werkdag geopend van 08.00 tot en met 17.00 en zaterdags van 10.00  tot 12.00.

Vraag sluiten
Hoe lang bestaan jullie al?

Aannemersbedrijf Siebers is een echt familiebedrijf dat bestaat sinds 1770. Onze passie is het bewerken van hout. Deze passie voor houtbewerking wordt al generaties doorgegeven, zo zijn wij de 7e generatie binnen familiebedrijf Aannemersbedrijf Siebers die deze ambacht en passie doorzet. Vandaag de dag is onze compacte werkplaats uitgerust met alle benodigde moderne machines op houtbewerkingsgebied. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij veel gespecialiseerde werkzaamheden uitvoeren.

Vraag sluiten
Welke stappen nemen jullie in duurzaam ondernemen?

Ons bedrijf is klaar voor de toekomst als het aankomt op duurzame energie. Hiervoor hebben wij ingezet op groene energie d.m.v. het plaatsen van zonnepanelen en het nuttig toepassen van het vrijkomende houtmot. Houtmot wordt gebruikt voor het verwarmen van het pand in de wintermaanden.

Projecten & werkzaamheden

Vraag sluiten
Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt via onze website gemakkelijk een offerte aanvragen via onze offerte formulier. U kunt ons ook bellen en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden. 

Vraag sluiten
Ik heb een heel uniek project, kunnen jullie hiermee helpen?

Is het van hout dan kunnen wij het maken. Door onze jarenlange ervaring (inmiddels de 7e generatie) en onze moderne werkplaats kunnen we vrijwel alles maken naar wens. Of dit nu een kozijn, schuifraam of een voordeur is, al onze producten worden met passie en ambacht gemaakt. Door de jaren heen zijn we gegroeid in ons machinepark en kunnen we concurrerend zijn maar toch een ambachtelijk product leveren. 

Vraag sluiten
Hoe kan ik het beste contact opnemen?

Schroom u dan niet om ons te bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden.

Vraag sluiten
Kan ik jullie werkplaats bekijken?

Ja! Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het contact met de klant. Daarom bent u als klant natuurlijk altijd welkom bij ons in de werkplaats voor een toelichting op de offerte of product. Bent u nieuwsgierig geraakt naar onze werkwijze dan laten we dat graag zien onder genot van een kop koffie.

Over houten kozijnen

Vraag sluiten
Hoeveel ervaring hebben jullie met houten kozijnen?

We zijn een bedrijf dat overgaat van vader op zoon sinds 1770. Joost is de huidige eigenaar en de 7e generatie die het bedrijf doorzet. De kennis en ambacht wordt zo generatie op generatie doorgegeven. De oude ambacht en het vakwerk proberen wij in stand te houden en combineren wij aan de hand van de nieuwste machines en technieken.

Vraag sluiten
Welke kwaliteit kan ik verwachten bij houten kozijnen?

We werken met hoogwaardige kwaliteit producten waardoor we ook een hoogwaardig product leveren. Wij gaan verder dan de meeste standaard kozijnen leveranciers waardoor we in een iets andere prijscategorie vallen.

Vraag sluiten
Wat voor een hout gebruiken jullie voor houten kozijnen?

We werken alleen maar met Dark Red Meranti vol hardhout, dit hout is niet gelamineerd of gevingerlast. Op al het hout dat wij gebruiken zit het keurmerk FSC en PEFC en is dus afkomstig uit verantwoord en duurzaam gekapte bossen.

Vraag sluiten
Wat is de gemiddelde (op)levertijd van houten kozijnen?

Wij werken in 4 periodes van drie maanden, de kwartalen. Mocht u akkoord geven op een opdracht dan gaat die meestal mee voor het komende kwartaal en zou deze in de weken voor dit aanvang van dit kwartaal worden ingemeten en opgestart en aan de hand van de binnenkomst van de aanbetalingen.

Vraag sluiten
Komen jullie de kozijnen wel zelf inmeten?

Ja we komen het altijd zelf inmeten, aan de hand daarvan worden tekeningen gemaakt en word het werk opgestart in de werkplaats. 

Vraag sluiten
Komen jullie de houten kozijnen zelf plaatsen?

Ja we komen het altijd zelf inmeten, maken het zelf in de werkplaats en plaatsen ook al het gemaakte werk zelf. Alles wordt uitgevoerd door ons eigen team.

Vraag sluiten
Hoeveel impact hebben de werkzaamheden op mijn eigen planning en werkzaamheden?

Tijdens het starten van een opdracht zouden we u niet tot last zijn, we hopen alle vragen en onduidelijkheden al te hebben besproken tijdens het inmeten. Zodat daar geen verwarring meer over kan ontstaan. Twee weken voor het plaatsen zullen we contact met u opnemen of de plaatsingsdatum een mogelijkheid voor u is. Ook hierin zullen we flexibel en meedenkend zijn. 

Vraag sluiten
Is het nog mogelijk om na het inmeten een tekening te ontvangen?

Ja dat kan, mocht u graag willen zien hoe de opdracht eruit komt te zien dan kunnen we altijd voordat het in productie word genomen u een tekening toesturen zodat u het ook nog een laatste keer kan nakijken. 

Vraag sluiten
Hoe moet ik een offerte aanvragen?

We zouden graag de breedte x hoogte van het product wat u graag zou willen vervangen ontvangen per mail. Met daarbij een foto (van de buitenzijde gefotografeerd) aan de hand daarvan kunnen we een offerte berekenen en u toesturen aan de hand van de meegestuurde contact gegevens. 

Vraag sluiten
Hoe moet ik een aanbetaling doen?

Nadat we zijn komen inmeten bij alle klanten die binnen dezelfde periode vallen, doen we de reeks aanbetalingen weg. Op de volgorde van de binnenkomst van de aanbetalingen wordt het werk opgestart in de werkplaats en daar hangt vervolgens de plaatsingsdatum en planning aan vast. De planning wordt per kwartaal gemaakt.

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.