Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over onze houtbewerking, onze producten of onze dienstverlening? Wellicht vindt u dan direct het antwoord in onderstaande veelgestelde vragenlijst. Staat uw vraag of antwoord er niet tussen? Geen probleem neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

Over het bedrijf

Vraag sluiten
Wat is jullie werkgebied?

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.

Vraag sluiten
Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn elke werkdag geopend van 08.00 tot en met 17.00 en zaterdags van 10.00  tot 12.00.

Vraag sluiten
Hoe lang bestaan jullie al?

Aannemersbedrijf Siebers is een echt familiebedrijf dat bestaat sinds 1770. Onze passie is het bewerken van hout. Deze passie voor houtbewerking wordt al generaties doorgegeven, zo zijn wij de 7e generatie binnen familiebedrijf Aannemersbedrijf Siebers die deze ambacht en passie doorzet. Vandaag de dag is onze compacte werkplaats uitgerust met alle benodigde moderne machines op houtbewerkingsgebied. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij veel gespecialiseerde werkzaamheden uitvoeren.

Vraag sluiten
Welke stappen nemen jullie in duurzaam ondernemen?

Ons bedrijf is klaar voor de toekomst als het aankomt op duurzame energie. Hiervoor hebben wij ingezet op groene energie d.m.v. het plaatsen van zonnepanelen en het nuttig toepassen van het vrijkomende houtmot. Houtmot wordt gebruikt voor het verwarmen van het pand in de wintermaanden.

Projecten & werkzaamheden

Vraag sluiten
Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt via onze website gemakkelijk een offerte aanvragen via onze offerte formulier. U kunt ons ook bellen en u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden. 

Vraag sluiten
Ik heb een heel uniek project, kunnen jullie hiermee helpen?

Is het van hout dan kunnen wij het maken. Door onze jarenlange ervaring (inmiddels de 7e generatie) en onze moderne werkplaats kunnen we vrijwel alles maken naar wens. Of dit nu een kozijn, schuifraam of een voordeur is, al onze producten worden met passie en ambacht gemaakt. Door de jaren heen zijn we gegroeid in ons machinepark en kunnen we concurrerend zijn maar toch een ambachtelijk product leveren. 

Vraag sluiten
Hoe kan ik het beste contact opnemen?

Schroom u dan niet om ons te bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden.

Vraag sluiten
Kan ik jullie werkplaats bekijken?

Ja! Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het contact met de klant. Daarom bent u als klant natuurlijk altijd welkom bij ons in de werkplaats voor een toelichting op de offerte of product. Bent u nieuwsgierig geraakt naar onze werkwijze dan laten we dat graag zien onder genot van een kop koffie.

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.