Schuifpui of Vouwpui

Een vouwpui of harmonica pui is een fantastische oplossing om in één keer een grote opening te creëren. 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Vouwpui voor alledaags gebruik

U kunt ervoor kiezen de deuren naar binnen te vouwen of naar buiten, dit is afhankelijk van uw wensen en de beschikbare ruimte. Meestal voorzien wij de pui van een loopdeur om de pui ook alledaags te kunnen gebruiken.

Het vouwsysteem wat wij toepassen is afkomstig van Centor en is volledig uitgevoerd in RVS. Het kozijn en de deuren worden natuurlijk in onze werkplaats gefabriceerd, zo kunnen wij de kwaliteit garanderen.

Schuifpuien zijn ideaal indien er weinig ruimte is

Heeft u weinig ruimte aan de binnenkant of buitenkant van uw woning dan is een schuifpui misschien de oplossing voor u. Wij maken onze schuifpuien op wens van de klant, dus heeft u een speciale maat of wens dan hoeft dit bij ons geen probleem te zijn.

Wij gebruiken alleen maar A-kwaliteit hout en beslag. Het beslag dat wij toepassen is afkomstig van het Oostenrijkse Maco en voldoet standaard aan het SKG 2 sterren Keurmerk. Onze schuifpuien worden vaak in combinatie met HR ++ glas geplaatst. 

Plaatsing van vouwpui / schuifpui

De vouwpui / schuifpui wordt door ons zelf geplaatst omdat de pui op locatie heel nauwkeurig afgesteld dient te worden.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u dan niet om ons te bellen of te mailen voor een offerte. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in de werkplaats voor uw vragen.

Schuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of VouwpuiSchuifpui of Vouwpui

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.