Houten Kozijnen

Kozijnen maken wij in onze moderne werkplaats met onder andere onze op maat gemaakte CNC-houtbewerkingsmachine. Doordat wij zelf de kozijnen maken kunnen we een nauwkeurig, degelijk en duurzaam product garanderen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Soort houten kozijnen en andersoortig werk

Om u een indruk te geven van het soort werk dat wij maken, waaronder houten kozijnen, hebben wij een korte opsomming gemaakt;

Duurzame houten kozijnen

Houten kozijnen maken wij zelf in onze moderne werkplaats met onze op maat gemaakte CNC-houtbewerkingsmachine. Wij werken hoofdzakelijk, en zoeken dit uit op kwaliteit bij de leverancier, met Dark Red Meranti vol hardhout, dit hout is niet gelamineerd of gevingerlast. Op al het hout dat wij gebruiken zit het keurmerk FSC en PEFC en is afkomstig uit verantwoord en duurzaam gekapte bossen.

Nadat de losse houten kozijndelen zijn gefreesd worden deze gemonteerd en in de grondverf gezet in onze eigen spuiterij. De grondverf die wij standaard gebruiken is de water gedragen Sikkens Rubbol wrm 260.

Aannemersbedrijf Siebers heeft vorig jaar onze schuifpui gemaakt en geplaatst. Ik kan niet anders zeggen dan dat ze bij deze aannemer weten wat ze doen. Het is een kwalitatief zeker goede pui geworden die professioneel is geplaatst. Het zijn vakmensen die netjes werken en ook alles weer opruimen. Ook de service en klantvriendelijkheid zijn top. Echt een aanrader.

Ontdek onze stijlvolle houten kozijnen: Minimalistisch, Vintage en Uniek!

In de wereld van houten kozijnen is er een opwindende verschuiving naar modern minimalisme en klassieke vintage stijlen. Bij Aannemersbedrijf Siebers omarmen we deze trends met passie en vakmanschap.

Strak en Minimalistisch
Wil je die strakke, minimalistische uitstraling van zwarte aluminium kozijnen, maar zonder het hoge prijskaartje? Bij ons maken we deze droom werkelijkheid met houten kozijnen. Onze kozijnen zijn slank, rank en elegant, perfect voor degenen die houden van een eigentijdse uitstraling.

Terug in de Tijd met Jaren 30 houten kozijnen
Is vintage meer jouw stijl? Onze vakmensen kunnen jaren 30 houten kozijnen tot in de perfectie namaken. Denk aan die unieke panelen en het prachtige lijstwerk dat je kent van historische huizen. Of het nu om originele reconstructies gaat of op basis van jouw specifieke wensen, wij brengen de sfeer van het verleden naar jouw huis.

Ambachtelijke Meesterwerken
Bij Aannemersbedrijf Siebers gaan we verder dan standaard rechthoekige houten kozijnen. We zijn experts in het namaken van getoogde en ronde kozijnen, met vakmanschap dat het origineel evenaart. Of je nu droomt van een bovenraam met zachte rondingen of volledig ronde kozijnen met stolpramen, stoldeuren of een schuifraam, wij maken het voor je werkelijkheid.

Laat je inspireren door de toekomst van houten kozijnen, waar minimalistisch en vintage samenkomen in perfecte harmonie. Aannemersbedrijf Siebers staat klaar om jouw visie te realiseren. 

Geen enkele project is te groot. Graag overleggen we met u de mogelijkheden om u wensen te realiseren. Niks is voor ons te gek als het op het gebied is van hout.

Veelgestelde vragen over houten kozijnen

Vraag sluiten
Hoeveel ervaring hebben jullie met houten kozijnen?

We zijn een bedrijf dat overgaat van vader op zoon sinds 1770. Joost is de huidige eigenaar en de 7e generatie die het bedrijf doorzet. De kennis en ambacht wordt zo generatie op generatie doorgegeven. De oude ambacht en het vakwerk proberen wij in stand te houden en combineren wij aan de hand van de nieuwste machines en technieken.

Vraag sluiten
Welke kwaliteit kan ik verwachten bij houten kozijnen?

We werken met hoogwaardige kwaliteit producten waardoor we ook een hoogwaardig product leveren. Wij gaan verder dan de meeste standaard kozijnen leveranciers waardoor we in een iets andere prijscategorie vallen.

Vraag sluiten
Wat voor een hout gebruiken jullie voor houten kozijnen?

We werken alleen maar met Dark Red Meranti vol hardhout, dit hout is niet gelamineerd of gevingerlast. Op al het hout dat wij gebruiken zit het keurmerk FSC en PEFC en is dus afkomstig uit verantwoord en duurzaam gekapte bossen.

Vraag sluiten
Wat is de gemiddelde (op)levertijd van houten kozijnen?

Wij werken in 4 periodes van drie maanden, de kwartalen. Mocht u akkoord geven op een opdracht dan gaat die meestal mee voor het komende kwartaal en zou deze in de weken voor dit aanvang van dit kwartaal worden ingemeten en opgestart en aan de hand van de binnenkomst van de aanbetalingen.

Vraag sluiten
Komen jullie de kozijnen wel zelf inmeten?

Ja we komen het altijd zelf inmeten, aan de hand daarvan worden tekeningen gemaakt en word het werk opgestart in de werkplaats. 

Vraag sluiten
Komen jullie de houten kozijnen zelf plaatsen?

Ja we komen het altijd zelf inmeten, maken het zelf in de werkplaats en plaatsen ook al het gemaakte werk zelf. Alles wordt uitgevoerd door ons eigen team.

Vraag sluiten
Hoeveel impact hebben de werkzaamheden op mijn eigen planning en werkzaamheden?

Tijdens het starten van een opdracht zouden we u niet tot last zijn, we hopen alle vragen en onduidelijkheden al te hebben besproken tijdens het inmeten. Zodat daar geen verwarring meer over kan ontstaan. Twee weken voor het plaatsen zullen we contact met u opnemen of de plaatsingsdatum een mogelijkheid voor u is. Ook hierin zullen we flexibel en meedenkend zijn. 

Vraag sluiten
Is het nog mogelijk om na het inmeten een tekening te ontvangen?

Ja dat kan, mocht u graag willen zien hoe de opdracht eruit komt te zien dan kunnen we altijd voordat het in productie word genomen u een tekening toesturen zodat u het ook nog een laatste keer kan nakijken. 

Vraag sluiten
Hoe moet ik een offerte aanvragen?

We zouden graag de breedte x hoogte van het product wat u graag zou willen vervangen ontvangen per mail. Met daarbij een foto (van de buitenzijde gefotografeerd) aan de hand daarvan kunnen we een offerte berekenen en u toesturen aan de hand van de meegestuurde contact gegevens. 

Vraag sluiten
Hoe moet ik een aanbetaling doen?

Nadat we zijn komen inmeten bij alle klanten die binnen dezelfde periode vallen, doen we de reeks aanbetalingen weg. Op de volgorde van de binnenkomst van de aanbetalingen wordt het werk opgestart in de werkplaats en daar hangt vervolgens de plaatsingsdatum en planning aan vast. De planning wordt per kwartaal gemaakt.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Enkele voorbeelden van onze houten kozijnen

Houten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten KozijnenHouten Kozijnen

Plaatsing & kwaliteit van houten kozijnen

Wij plaatsen al onze houten kozijnen vaak met samen met HR ++ glas. Wij komen de houten kozijnen altijd zelf inmeten, maken deze vervolgens in de werkplaats en worden dan geplaatst door ons eigen team.

Interesse in een houten kozijn?

Schroom u dan niet om ons te bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden.

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.