Onze passie is het bewerken van hout

Deze passie voor houtbewerking wordt al generaties doorgegeven, zo zijn wij de 7e generatie binnen familiebedrijf Aannemersbedrijf Siebers die deze ambacht en passie doorzet. Vandaag de dag is onze compacte werkplaats uitgerust met alle benodigde moderne machines op houtbewerkingsgebied. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij veel gespecialiseerde werkzaamheden uitvoeren. 

Specialisatie in 8 unieke producten

Inmiddels hebben wij ons verder ontwikkeld en gespecialiseerd in het maken van vooral onze 8 unieke producten. Hierbij zetten wij in om op het maken van oud- en uniek werk op een moderne manier zoals onze specials; schuiframen, openslaande deuren in de bestaande kozijnen, jaren 30 kozijnen, voordeuren, vouwpuien, schuifpuien en getoogd- en rond werk en natuurlijk de stelkozijnen met draaikiepramen.

Onze kracht zit in het bieden van een totaalpakket; van het maken tot plaatsen om zo u als klant te ontzorgen

Als houtbewerkingspecialist gaan wij verder waar anderen stoppen!

Kwaliteitsgarantie

Om de kwaliteit van onze diensten en producten hoog te houden zorgen wij altijd voor een nauw contact tussen ons en de klant. Zo vragen we na een offerte aanvraag per mail of u de gegevens en foto’s van het te vervangen product zou kunnen toesturen per mail. Aan de hand daarvan wordt een offerte voor u berekend en toegestuurd. Mocht u aan de hand daarvan nog vragen hebben dan kunt u altijd toelichting hierover krijgen d.m.v. een werkplaats bezoek of natuurlijk telefonisch contact. 

Mocht de offerte vervolgens bij u passen komen we het altijd zelf inmeten op locatie en de details doornemen om het vervolgens mee te nemen in onze planning voor het maken en plaatsen.

Als het van hout is kunnen wij het maken, dat is onze garantie!

Duurzaamheid

Ons bedrijf is klaar voor de toekomst als het aankomt op duurzame energie. Hiervoor hebben wij ingezet op groene energie d.m.v. het plaatsen van zonnepanelen en het nuttig toepassen van het vrijkomende houtmot. Houtmot wordt gebruikt voor het verwarmen van het pand in de wintermaanden.

Ons moderne machinepark voldoet aan de huidige normen en wordt ingezet om ook oud- ambachtelijk werk te maken. Wij gebruiken nieuwe technieken en machines om producten te maken die voorkort enkel met de hand konden worden gemaakt.  Al deze kennis, vakmanschap en ervaring passen we toe om een product te leveren waar u vele jaren tevreden mee zult zijn.

Hoe wij werken

Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het contact met de klant.

Daarom bent u als klant natuurlijk altijd welkom bij ons in de werkplaats voor een toelichting op de offerte of product.

Bent u nieuwsgierig geraakt naar onze werkwijze dan laten we dat graag zien onder genot van een kop koffie.

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.