Kozijnen

Kozijnen maken wij in onze moderne werkplaats met onder andere onze op maat gemaakte CNC-houtbewerkingsmachine. 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Degelijk en duurzame kozijnen

Wij werken hoofdzakelijk, en zoeken dit uit op kwaliteit bij de leverancier, met Dark Red Meranti vol hardhout, dit hout is niet gelamineerd of gevingerlast. Op al het hout dat wij gebruiken zit het keurmerk FSC en PEFC en is dus afkomstig uit verantwoord en duurzaam gekapte bossen.

Nadat de losse kozijndelen zijn gefreesd worden deze gemonteerd en in de grondverf gezet in onze eigen spuiterij. De grondverf die wij standaard gebruiken is de water gedragen Sikkens Rubbol wrm 260.

Doordat wij zelf de kozijnen maken kunnen we een nauwkeurig, degelijk en duurzaam product garanderen.

Soort kozijnen en andersoortig werk

Om u een indruk te geven van het soort kozijnen en andersoortig werk wij maken hier een korte opsomming:

Plaatsing van kozijnen

Wij plaatsen al onze kozijnen vaak met samen met HR ++ glas. Wij komen de kozijnen altijd zelf inmeten, maken deze vervolgens in de werkplaats en worden dan geplaatst door ons eigen team.

Bent u geïnteresseerd geraakt?

Schroom u dan niet om ons te bellen of mailen voor een vrijblijvende offerte. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden.


Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.