Openslaande deuren

Wilt u het terras meer betrekken bij uw huis? Dan is misschien een kozijn met openslaande deuren een goede oplossing. 

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen?

Een grotere ruimte voor een kleine investering

U creëert zo een grotere ruimte met een niet al te grote investering. Al onze kozijnen en deuren worden nog in onze eigen werkplaats op maat gemaakt met de beste materialen. Heeft u afwijkende maten? Dit is natuurlijk geen probleem voor ons.

Is het oude kozijn nog goed dan kunnen we daar natuurlijk ook enkel nieuw openslaande deuren voor maken. We kunnen deuren uit 1900 en jaren 30 namaken zodat het lijkt alsof het origineel is, maar wel met de huidige isolatienorm.

Plaatsing van openslaande deuren

Onze kozijnen en deuren kunnen door ons geplaatst worden. Zo heeft u altijd 1 aanspreekpunt en kunnen wij zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?

Schroom dan niet om ons te bellen of mailen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats voor het bespreken van uw wensen en mogelijkheden.

DeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeurenDeuren

Uw specialist in Gelderland

Wij zijn voornamelijk werkzaam op het Gelders-eiland, Herwen (Rijnwaarden) en in de regio's Zevenaar, Didam, Arnhem, Velp, Doesburg, Dieren, Nijmegen, maar ook in andere delen van Gelderland kunt u ons vinden.